+31 (0) 6 53 87 77 39 marco@mouldsandmore.nl

Aftersales

Moulds and More besteedt veel aandacht aan de aftersales. Zo worden de matrijzen geleverd met garantie. Afhankelijk van het product en het type matrijs kunnen we tot 3 miljoen shots garantie geven op de matrijs. Ondanks onze zorgvuldigheid en kwaliteit van werken bestaat er altijd een mogelijkheid dat er onvoorziene zaken aan het licht komen bij het in gebruik nemen van de matrijzen. Indien er garantie dient te worden uitgevoerd, beschikt Moulds and More over een gespecialiseerd netwerk. Afspraken met deze bedrijven garanderen een passende oplossing.

Eigen werkplaats

Moulds and More heeft ook de beschikking over een eigen werkplaats waar onderhoud, reparatie en schoonmaak werkzaamheden worden uitgevoerd. Door onze 30 jaar ervaring zijn we in staat alle werkzaamheden op een kundige en zorgvuldige manier uit te voeren met het belang van de opdrachtgever voorop.

Door onze focus op kwalitatief hoogwaardige spuitgietmatrijzen zijn wij in staat om de matrijzen binnen de gestelde termijnen te leveren. Dit is de basis voor Moulds and More om u als opdrachtgever te ondersteunen bij uw project, van optimalisatie van de productfile, de aanmaak van de matrijs,  het proefspuiten, levering en aftersales van de matrijzen.